ACTES DE LES TROBADES ULL!

dimecres, 13 de maig del 2009

Trobada 15 d'abril

S’acorda començar a treballar sobre un dels eixos temàtics proposats: La fragmentació del saber
Es proposa com a setmana d’activitats la del 18 al 22 de maig
Es proposa enviar el Manifest definitiu a la llista interna de la UL
De moment, la proposta formal per a les primeres activitats queda així i pendent de discussió:
Lectura del Manifest en un lloc fora de la Universitat: davant d’una entitat financera, de la Borsa... Es proposa que la lectura vagi acompanyada d’altres activitats (música, performance o altres que caldrà pensar). Al final també s’ha proposat que siguin diverses lectures en diversos llocs el mateix dia

-Una 1a activitat en la qual es proposa que, si més no en part, sigui una autopresentació del grup i de la pròpia experiència del procés de construcció de la UL. S’hi podrien, a més, donar a conèixer els eixos temàtics i, en concret, el primer a treballar. També s’ha proposat que seria bon lloc per convidar a gent que expliqui les experiències de la universitat de Paris i d’altres projectes d’universitats alternatives (ULibre...)

-A partir d’aquí, articular les diverses activitats que conformarien el primer eix temàtic. S’han proposat com a continguts provisionals per a desenvolupar: la fragmentació cos-ment; ciència-música-filosofia (Aina); ideologia i saber; la fragmentació de les lluites socials; xerrada del Mascaró sobre la fragmentació històrica de les ciències humanes; experiències a l’Argentina.

Es passarà una llista de les propostes recollides als cartells UL que es van penjar a les facultats del nostre edifici
A última hora a vingut en Manel Delgado per informar que els professors i pdi que s’estan trobant aquests dies (i que es reuniran el dia 18) resten oberts a la col·laboració. Ha comentat que el Santi podia fer de pont. Queda oberta la possibilitat de creuar accions si finalment ocupen els jardins del rectorat (o altres espais)
S’ha quedat en que aquesta acta s’envia a l’Ester per tal que ella la renviï a tothom (s’ha constatat que la llista de correu no acaba de funcionar).

Propera reunió: dilluns a les 11h. (l’Ulises mirarà d’aconseguir aula abans i ja ho ens farà saber).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada