ACTES DE LES TROBADES ULL!

dissabte, 30 de maig del 2009

Trobada 22 abril

S’ha parlat del tema moratòria del Pla d’Estudis de Filosofia, el qual va ser ratificat en una Junta mogudeta.

Tema logo: davant la pluja d’universitats lliures o anàlogues, es parla d’identificar-nos a través del logo o bé modificant l’expressió. Sembla que la primera opció agrada més. També s’ha parlat d’obrir un blog (Danilo, nuestro técnico). Queda per a la comissió de logística el tema de desenvolupar un logo definitiu.

Després, bàsicament, s’ha començat a planificar les activitats previstes per a la setmana del 18 al 22 de maig: el Josep envia un quadre a la llista. Properament, es tractarà d’emplenar-lo i de desenvolupar els continguts de les diverses propostes.

Quant a la 1a activitat de dilluns 18: lectures del manifest en diversos llocs (v. quadre), acompanyat d’algun tipus de performance i repartint díptics amb el manifest i agenda d’activitats de la setmana.

Quant a l’activitat única del dimarts 19, la Cintia (disculpa si no se escribe así) ha comentat que ja està fet el contacte amb el company de París: vindria durant tota la setmana i ho faria en representació de la seva assemblea. S’ha parlat de que podria ja intervenir en l’activitat del dimarts 19 (presentació + documental d’en Josep, que faria d’eix de tota la sessió + debat o taula rodona o una altra activitat a determinar), però també que estaria bé incloure’l en l’activitat de “Fragmentació de les lluites” amb d’altres implicats (d’Argentina, Colòmbia, col•lectiu Crisi...). Quant a a aquesta darrera activitat, s’ha pensat posar-la el dimecres i que tingui un caire obert, en el sentit que les diverses lluites estan vinculades: la qüestió del vincle esdevé crítica.

Quant a la resta d’activitats proposades, per a la de “Ment i cos”, el Santi proposa que podria venir en Toni Cots, que treballa qüestions de dansa, cos i pensament a Girona. També es proposa que l’activitat es complementi amb algun tipus d’activitat pràctica.

La resta de les activitats, de moment, són les que figuren a l’acta anterior i que s’adjunten al quadre d’en Josep. Per a totes elles, caldria ja posar-se a dissenyar-les i veure amb qui comptem. Es pot fer en conjunt o per grups, i per això estaria bé que durant les properes setmanes hi siguem tots i aquells a que coneguem i vulguin col•laborar.

Per a logística queda també, a més del logo i de la realització del díptic del manifest, el cartell que presidirà l’activitat del dimarts 19. S’ha proposat que l’activitat es faci a l’interior de la facultat per motius tècnics (el documental), potser a l’aula 401, de la qual es podrien treure les cadires per tenir un espai diàfan i amb projector. La qüestió resta oberta. Potser no tothom estaria disposat a seure a terra durant tant de temps...

Davant el volum de feina que ve, el Rafa proposa mantenir dues reunions setmanals (dilluns i dimecres a les 11h), a les quals hi hauríem d’anar tots els que poguéssim i mantenir el contacte via llista de correu.

L’Anna ens ha informat del següent: dijous es decidirà si el dia 28 d’abril hi ha vaga i mani. En tot cas, es farien okupacions d’un dia a seus de partits polítics i algun banc. Se’ns proposa que com a ULliure s’hi pugui fer alguna xerrada, col•loqui... Això és bastant immediat i en parlarem dilluns. Si cal, l’Anna ens tindrà informats via llista de correu.

Bé, com veieu, hi ha feina. Ens veiem dilluns al porxo del deganat (el petit que hi ha al costat del pont, entre el principal i els tuppers).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada